Hemma i Boxholm

DATUM: 2009-04-10 KLOCKAN: 16:56:02
Igår åkte vi ner till Östergötland och Boxholm. Det var en ganska behaglig resa. Isak sov nästan hela vägen, vakna till några gånger och var lite ledsen, men somna igen efter lite fruktpuré och alvedon. När vi kom till mina föräldrar var han glad att få sträcka på bene. Det gick jätte bra hos dom. Han var så glad och spelade apa. Isak fick lite korvstroganoff och potatis där, och det var mums det. Lite starkt kanske, men han käkade lite iallafall. Sen åkte vi upp till Henriks mamma och pappa. Men Isaks farmor jobbde, så det var bara farfar hemma. Isak var lite ledsen i början men det gick lite bättre. Isak fick nu blöja, pyjams och välling vid 18.30 och vid 19 gick vi och la han. Men han somna inte på en gång, Henrik fick gå inte till han en gång. Han var lite arg, inte ledsen. Utan mest irriterad. Sen somna han iallafall. Men vi hörde han flera gånger på kvällen, att han hostade. Vi käkade pizza, världens godaste pizza har dom här i Boxholm. Sen kom  Henrik mamma vid 21.30 hade beställt en Amrikans sallad. Den är med super god. Deras kebabsås, kan ingen slå. Sen la vi oss runt 23.15.

Långfredagen: Idag vakna Isak redan runt 5.15. Han hade hostat mycket inatt sa Henrik och han vaknade genom att han hostade massor. Han somna nog om, för nästa gång Henrik och jag vakna var kl 6.30. Vi gick upp och gjorde vällijng och jag bytte blöja på Isak. Han fick syn på vällingflaskan ganska snabbt, så han fick den innan jag tog på han kläder,. Sen kröp han på golvet och gick med gåvagnen. Vi sa att vi skulle komma upp till våra föräldrar till frukost, så vi 8 åkte vi upp till dom. Vi fick jätte god frukost med prinskorv, köttbullar och en jätte giod ägg och räk sallad. En rikktig hotell frukost. Tack mamma. Isak var lika glad idag där upp och vi lekte på. Jag och David (morbror) gick ut med Isak runt 10.15 och skulle söva han. Han somna inte på en gång så vi gick förbi min faster och hon fick ta en titt på Isak. Sen gick vi till OkQ8 och då somnade han. Sen sov han i 2 timmar. Vaknade lagom till vi skulle käka lax och potatis och sås. Han fick ju självklart smaka och han gilalde det. Gud vad kul att han tycker om att testa nya saker. Sen lekte vi vidare.
Min mammavar tvungen att åka och jobba runt 14.30. Isak fick en fruktpuré då och sen gick vi ut och lekte. Vid 16 åkte vi upp till Isaks farmor och farfar igen. Och nu leker Henrik med Isak ute. Det är ju så underbart väder. Imorron och söndag skulle det bli runt en 20 grader här nere, underbart. Nej, ska gå ut och umgås nu. Ha dé

Postat av: Carina

GLAD PÅSK

2009-04-10 @ 20:07:33

Kommentera inlägget här:

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg...

Kommentar: