Idag ska vi på kalas

DATUM: 2008-11-15 KLOCKAN: 10:05:56
Plutten tränar mage


Hej idag ska vi på kalas kl 14. Isak är bjuden på Albins 3 års kalas. Mamma och pappa får hänga med om dom vill haha. Det ska bli kul att komma bort och träffa lite andra barn och föräldrar. Isak börjar intressera sig mer och mer för andra barn.
Idag klev Henrik upp med Isak runt 7. Han vakna 6 men han fick välling och lite amning i sängen först. Sen var det tänkt att jag skulle låta han ligga och greja själv. Men han blev ledsen så Herik fick nog och gick upp med han fast det var han som skulle få sovmorron idag. ÅÅÅ nej, då måste ja ta Isak imorron bitti, scuk. Jaja, bara att gilla läget. Isak hade åkt runt i gåstolen nån timme och sen var han kinkig igen. Trött redan vid 8-9. Vid 8.15 kom Henrik och Isak in till mig och fråga om Isak skulle ha nått att äta. Då klev jag upp och gjorde gröt. Han åt sin gröt och sen försökte jag underhålla honom 1 timme. Runt 9.30 somna Isak igen, ute i vagnen. Jag hoppas på att han kan sova till en 11 iallafall. Vad ska vi äta till lunch? Mmm, blev ju lite tacos och så kvar, kanske kan ta det. Kommer tillbaka ikväll om dagens händelser. See You Later

Vi åkte från Enköping vid 13.20. Isak somna innan var ut på motorvägen. Det var trevligt . Vi fick tårta,kakor och bullar. Isak fick fiska i fiskdamm. Han fiskade upp ett par plast nycklar. Jätte fina och bra för Isak. Vi åkte efter att fått lite korv. Isak var jätte trött, men det gick bra när vi kom hem. Tog av han kläderna, på med pyjamas. Sen fick han välling och vi la han vid 18.45. Han somna på en gång.


Kommentera inlägget här:

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg...

Kommentar: