Livet i Boxholm

DATUM: 2008-12-27 KLOCKAN: 12:18:30
På juldagen åkte vi efter Isaks förmiddagslur till Isaks Farmor/Farfar. Där var Isaks kusin Anton med sin mamma och pappa. Vi tog oss lite mat där och sen öppnade vi paket, igen. Isak fick en massa fina saker. Tack så jätte mycket alla. Han fick leksaker, kläder mm. Isak sköte sig galant och han charmade alla där. Både Anton och Isak gick och la sig vid 19 tiden och sen tog vi det bara lugnt. Vi kom i säng vid 23 tiden.

Fredag: Idag skulle bli fullt hus, Farmor Kristina räknade till att vi skulle bli 11 vuxna och 6 barn. Isak vakna vid 7.30, super duktigt på att sova alltså och han sover längre här än hemma. Men det händer ju lite mer på dagarna här, mycket intryck och nya männskor att smälta för lilla fis. Anton och Isak har lite utbyte av varandra iallafall. Isak åker i sin gåstol och Anton sitter och kör på sin bobby car, så kör dom runt , runt mellan vardagsrum,hall och köket. Isak tycker det är jätte kul. Sen ville vi att våra små änglar skulle sova en liten stund. Vi klädde på dom och gick ut. Anton och Isak åkte lite pulka först med respektive pappor. Sen la Henrik Isak i vagnen och så skulle han söva han lite. Isak somna men han sov bara 40 min. Så han var vaken när det kom en massa folk. Men det var nog ganska bra. För han är lite så att kommer han in där det redan är en massa folk så blir han blyg och ledsen, men är han redan på plats så att säga så går det bättre när folk kommer. Han var ju glad och nöjd så vi sa, vi får vänta ut han och sen ta han när han börjar visa att han är trött. Han var med till 15, sen började han klia sig i ögonen och greja. Så då gick jag ut med Isak och han somna nästan på en gång och sov ca 1½ timme. Sen var det bara upp och käka lite gröt, sen full fart med Anton och ett kusin barn till Henrik.
Isak fick välling vif 18.30, men han spydde upp allt. Men han var lika glad för det och sen fick han gå och lägga sig.

Lördag: Imorse vakna han redan vid 6, Henrik gick och hämta han vid 6.30, då märkte han att han glömt att släcka advenstaken i fönstret i rummet han sov, så det var nog därför han inte hade kunnat somna om. Men han fick sin välling och vid 7.30 somna han om till 8.45. Det var skönt att han kunde komma till ro en stund till. Anton hade vaknat vid 7. Sen gick vi upp och käka frukost och sen gick vi ut och åkte lite pulka. Alla gick sen sväng sen och Isak somna i sin vagn. Och där är vi nu... Isak sover och vi andra ska äta lunch. Jag hoppas Isak sover minst 1½ timme.  Ieftermiddag blir det lugnt. Imorron ska vi upp till Mormor/Morfar och Moster/morbror. Vi ska sova över där en natt. Sen blir det Motala på nyårsafton.

Nu ska jag gå och vara lite social igen... kramar

Postat av: Maria" Siris mamma"

Hörredu, det låter som om ni har en jättemysig tid där, att umgås med nära å kära är viktigt samt att det blir extra kul att träffas kring jul. Isak är nog höjpunkten för alla där och jag är övertygad att han charmar de alla. Ha det så bra å må så gott nu så ses vi när vardagen kommer åter, KRAM TILL DEJ; HENRIK Å ISAK FISEN!!!!

2008-12-28 @ 15:18:01

Kommentera inlägget här:

Vem är du?

VIP?

E-mail

Din Blogg...

Kommentar: